SPOZNAJTE
KOLEKTIV
DUXA

PETRA GARTNER DUXA
NINA PUCONJA
KATJA MARINIČ

Strast do oblikovanja in iskren ter pristen odnos do naročnika = ekipa Duxa

Ekipo Duxa odlikuje strast do oblikovanja prostorov, iskren in pristen odnos do naročnika ter neverjetna življenjska energija, ki jo rade delimo s svojimi strankami. Vse to je izjemno pomembno pri tovrstnih projektih, saj običajno trajajo več mesecev. To pomeni, da se v idealnih pogojih med naročnikom in ekipo Duxa stkejo močne vezi, ki temeljijo na vzajemnem delovanju in zavezanosti k uspešno izpeljanemu projektu.

Zaupanje in sproščenost

Naše osnovno vodilo pri ustvarjanju interierja je, da moramo naročnika začutiti. Želimo vas začutiti, slišati vašo zgodbo, vaš pogled na svet, želimo vedeti, kaj si želite in kaj vam vaš bodoči dom ali poslovni prostor pomeni. Naša želja je, da bi se v naši družbi počutili sproščeno in domače. Zavedamo se, da je vaše zaupanje ključnega pomena in stremimo k temu, da to dosežemo čim prej. Ko vas uspemo prepričati, da smo vredne zaupanja, se za nas zgodba šele začne.

Vse je v energiji

Zelo rade imamo projekte, ki jih začutimo, ki v sebi nosijo neko posebno energijo. Želimo si tistega »klika«, trenutka, ko se zaveš, da bo to en čudovit projekt. In ta energija, ki steče na začetku, je potem gonilo projekta, ki izpopolnjuje tako naročnika, izvajalce in nenazadnje našo ekipo kot nepogrešljiv povezovalni element.

Nebo je meja

Ustvarjalno področje ekipe Duxa obsega oblikovanje interierjev tako za zasebne kot tudi poslovne objekte, najrazličnejša stanovanja in hiše, počitniške objekte, hotele, restavracije, pisarne ali trgovine. Lahko vam pomagamo pri osvežitvi prostora, delni ali popolni prenovi, lahko zasnujemo koncept od samega začetka ali pa prevetrimo obstoječega. Če pa si želite pomoči pri izgradnji ali zunanji ureditvi, pa sodelujemo z izbranimi biroji, katerih stil in pristop sledita našim prepričanjem in viziji.

Pristni človeški stiki so tisto, kar šteje

Živimo v časih, ko imamo občutek, da so pristni človeški odnosi le še bežen spomin, da izgubljajo na vrednosti in da se za njih niti ne trudimo. Zdi se, da se vedno bolj oddaljujemo, da se vse seli na splet, da človek sočloveku pomeni bore malo … Pa vendar ni povsod tako. Želja ekipe Duxa je, da čim več tega pristnega stika ohranimo, saj le tako lahko resnično začutimo vaše želje in vse, kar je za soustvarjanje vašega doma oziroma poslovnega prostora pomembno.

Zato vas vedno rade povabimo k nam v pisarno, na pogovor, kavico ali pa kar tako, ko vas pot zanese mimo. Vedno dobrodošli v naših prelepih prostorih na Mestnem trgu 9.

PROCES DELA

Izmere
Konceptualna zasnova v 2d
3d vizualizacije
Načrti za izvedbo (pri prenovi)
Nadzor nad izvedbo prenove
Projekt svetlobe/osvetlitve
Izbor/katalog luči
Načrti za izvedbo opreme
Predlog/izbor ostalih kosov pohištva (sedežna, stoli, …)
Predlog/izbor dekoracije
Nadzor nad izvedbo montaže opreme dekoriranje

PODROČJE DELA

ZASEBNI PROSTORI

Stanovanja
Hiše

JAVNI PROSTORI

Pisarne
Hoteli
Restavracije
Ordinacije

PODJETJA S KATERIMI SODELUJEMO