Politika zasebnosti

SOGLASJE O VAROVANJU IN OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Duxa d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki ravnal s skrbnostjo in v skladu s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR. O obiskovalcih spletne strani ne zbiramo in hranimo osebnih podatkov brez privolitve. Aktivnosti uporabnikov našega spletnega mesta spremljamo z uporabo piškotkov.

OSEBNI PODATKI IN NAMEN OBDELAVE

Duxa d.o.o. za prijavo uporablja sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova, kar pomeni, da vam pošilja elektronsko pošto zgolj, če se izrecno strinjate, da želite prejemati elektronska obvestila.

E-NOVICE

V primeru, da želite prejemati elektronska obvestila (e-novice, posebne ponudbe, nasveti, obveščanje o dogodkih ipd.) od vas potrebujemo izrecno privolitev preden izberete potrditveno polje na spletnem obrazcu. Z izpolnitvijo in potrditvijo spletnega obrazca posredujete upravljavcu naslednje kontaktne podatke: – E-poštni naslov Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob oddaji spletnega obrazca, potrebujemo izključno za namene obveščanja o novostih ter za namene personaliziranja obvestil (povezovanje z družbenimi platformami Facebook, AdWords…), v kolikor ste podali takšno soglasje. Vaš elektronski naslov hranimo v storitvi za pošiljanje e-pošte MailChimp, podjetja The Rocket Science Group LLC. Podjetje The Rocket Science Group LLC s storitvijo Mailchimp spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil. Za več informacij o varovanju osebnih podatkov in pogojih uporabe podjetja The Rocket Science Group LLC kliknite tukaj in tukaj. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani na spletnem obrazcu kliknete potrditveno polje. Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja. Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, če je to potrebno za izvedbo distribucije e-novic.ž

VPOGLED V PODATKE, UMIK SOGLASJA IN IZBRIS OSEBNIH PODATKOV

Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali. Popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov ter izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, lahko kadarkoli zahtevate s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@duxa.si ali na Mestni trg 9, 1000 Ljubljana. Vašo zahtevo bomo izpolnili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku enega meseca. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (pošiljanje vsebin za namene obveščanja). Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravljavec izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

POMOČ UPORABNIKOM IN VPRAŠANJA

Če imate kakršnokoli vprašanje, komentarje ali zahteve glede varstva osebnih podatkov ali druga vprašanja, se obrnite na naš elektronski naslov info@duxa.si ali telefonsko številko +386 51 606 011. Vse pravice pridržane, Duxa d.o.o.